Til vands, til lands og i luften
Udgivet 27/02/2020

Blue Talents (SIMAC)

Projektstatus: Afsluttet
Baggrund

Projektperiode I: Februar 2016 – Juli 2016
Projektperiode II: Februar 2017 – Juli 2017

Projektets formål er at styrke indsatsen for særligt talentfulde studerende på SIMAC gennem et talentudviklingsforløb, der løfter deres faglige og personlige kompetencer til et endnu højere niveau.

Særlige talenter skaber innovation og fremmer væksten i den maritime branche, bl.a. i form af væsentligt forbedrede materialer, produkter, arbejdsprocesser, systemer eller tjenesteydelser. Dette gavner såvel den danske maritime branches konkurrenceevne på det globale marked som den enkelte studerendes karriereudvikling.

Projektet medvirker til at styrke talentmassen i den danske maritime branche, som bidrager til at øge Det Blå Danmarks styrkeposition på det globale marked. Projektperiode I fokuserer på udvikling af et talentudviklingsforløb, imens periode II er gennemførsel af talentprogrammet.

Erfaringer fra talentudviklingsprojektet videreformidles i det internationale maritime uddannelsesforum IAMU på konferencen i oktober 2017. Desuden har vi formidlet vores erfaringer på et inspirationsseminar til såvel de øvrige maritime uddannelsesinstitutioner i Danmark og til de danske maritime virksomheder – herunder virksomhederne i Fyns Maritime Klynge.

Projektdeltagere
SIMAC
Støttet af
Den Danske Maritime Fond
Kontakt
Thomas Holm Rasmussen
Lektor
Hanne Bonde Jensen
Lektor
magnifiercross